uw aanbod uitbreiden

Bent u van plan uw gamma van producten uit te breiden om zo beter tegemoet te komen aan de vraag van uw klanten? Houd dan zeker rekening met de gevolgen hiervan voor uw medewerkers:

Meer variatie
De uitbreiding van uw aanbod betekent voor uw medewerkers dat ze door een grotere variatie in de orders meer tijd zullen besteden aan het instelwerk. Een uitgebreid gamma aan producten vraagt dan ook van medewerkers dat ze zeer flexibel zijn.

Vakkennis en precisie
Meer differentiatie in het gamma brengt vaak complexere processen en producten met zich mee. Dit vraagt van uw medewerkers extra vakkennis en nauwkeurigheid om foutloos te produceren. Bovendien hebben ze sterke analysevaardigheden nodig om bij problemen de oorzaak te achterhalen.

Innovatie
Inzetten op een ruimer aanbod vraagt om het ontdekken van tot dan toe verborgen mogelijkheden van de machine. Uw medewerkers zullen dus mee streven naar innovatie door te zoeken naar nieuwe resultaten met en producteigenschappen van bestaande machines. Zij zijn dus mee verantwoordelijk voor de concrete uitbreiding van uw aanbod.

Bereid uw productiemedewerkers zo goed mogelijk voor op een uitbreiding van het gamma producten:

Toon beschikbare documenten Sluit

Checklist belangrijke competenties

Download de checklist met een aantal belangrijke competenties voor operatoren, en bekijk welke competenties bij uw medewerkers nog bijgeschaafd kunnen worden.

Download de checklist
Sluit

Vragen of suggesties over dit onderwerp?

Hou me op de hoogte

Blijf op de hoogte van nieuwe artikels en informatie.
De website wordt regelmatig geupdatet met info rond de bestaande trends.

Contacteer ons

FBZ Papier- en Kartonverwerkende Nijverheid
Pleinlaan 5
1050 Brussel

02 / 340 66 37
femke.cornelissen@indufed.be
http://www.fetra.be/fbz